Reserve autosleutel met startonderbreking bijmaken

Reserve autosleutel bijmaken met startonderbreker (transponder)

Om een autosleutel met startonderbreking bij te maken, moeten we de transponderchip uitlezen en inleren in de nieuwe sleutel. Hiervoor is de auto nodig op onze vestiging in Raalte (Varkensmarkt 9).

Auto’s tot het bouwjaar 1996 hebben nog een standaard contact-/ deursleutel zonder startonderbreking. Deze sleutels kunnen we probleemloos bijmaken. We hebben hiervoor honderden verschillende sleutelbaarden (= het metalen deel van de sleutel) op voorraad.

Versleten of gebroken autosleutel repareren

Is de oude sleutel gebroken? Of niet meer bruikbaar omdat de inkepingen versleten zijn? Wij herleiden de slijpcode en slijpen een sleutel exact volgens de fabrieksspecificaties. Daarna zetten we de transponder en printplaat over en je sleutel is weer zo goed als nieuw.

Sleutel kwijt of kapot en geen reservesleutel

Dit is een vervelend scenario; de enige autosleutel die je nog had raak je kwijt. Maar geen paniek. Wij vragen bij de fabrikant de sleutelcode op en slijpen een gloednieuw exemplaar. Het is iets meer werk, maar uiteindelijk een veel minder ingrijpende (en goedkopere) manier dan sloten vervangen of een nieuwe sleutel aanvragen via de dealer.

Eventueel helpen we je op locatie. Hiervoor moet wel een afspraak gemaakt worden.

CHECK OF WIJ JOUW AUTOSLEUTEL KUNNEN BIJMAKEN